VANHEMMILLE

Vanhemmille

Toimiakseen seura tarvitsee vahvan joukon toimivia vanhempia. Kuuteissa pyrimme tarjoamaan toimintaan koko perheelle eli myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan seuran toimintaan. Jokaisella aktiivisesti seuran toimintaan osallistuvalla nuoren uimarin vanhemmalla on mahdollisuus tulla uimaan aina seuran vuorolla, kun oma uimari on altaassa, mikäli altaassa on tilaa.

Tiedotamme seuran toiminnasta seuran nettisivuilla, ilmoitustaululla ja Facebookissa sekä Instagramissa. kevät ja syyskauden alussa laitamme viestiä MyClubin kautta kauden kulusta ja infoamme tärkeistä asioista.

Toivomme vanhempien aina silloin tällöin piipahtavan myös uimahallin puolella lasta harjoituksiin tuodessaan, näin varmistuu se, että tieto kulkee kaikille.

Toivomme, että uimarit tulevat harjoituksiin ajoissa ja asianmukaisesti varustautuneena. Mikäli uimari joutuu jäämään pois harjoituksista, on hyvä ilmoittaa ryhmän ohjaajalle viestillä. Jos uimari jää kolme kertaa pois ilmoittamatta, hänen paikkansa luovutetaan seuraavalle ryhmään tulijalle.

Mikäli harjoituksissa esiintyy väärinkäytöksiä, on niistäkin syytä ilmoittaa ohjaajalle ja saattaa asiat tietoon ja eteenpäin vietäviksi. Myös kaikenlaiset kehittämisideat ovat tervetulleita.

Seura tarvitsee myöskin toimiakseen varoja ja seuran varainhankinnasta löytyy tietoa myös seuran nettisivuilta. Olisi mukavaa, jos kaikki vanhemmat pääsisivät kantamaan kortensa kekoon ja vastuu näin jakaantuisi laajemmalle porukalle.

Seura järjestää vuosittain myös koko perheelle suunnattua toimintaa retkien ja tapahtumien muodossa. Niistäkin tiedotetaan seuran sivuilla.

 Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu kattaa puoli vuotta. Jäsenmaksun maksaneet jäsenet pääsevät seuran vuoroille uimaan ohjatuissa ryhmissä heille varatuilla radoilla. Seuran toiminnassa mukana olevat aikuiset voivat myös käydä uimassa seuran vuorolla.

Kaikista jäsenistä on tulostettu lista uimahallin kassalle. Käy lataamassa Kuutti-ominaisuus kortillesi kassalta. Kausimaksut veloitetaan myöhemmin.

Jos sinulla ei ole aikaisempaa korttia, voi kortin lunastaa kassalta 5€:n hintaan. Kuutti-ominaisuus säilyy uimakauden ajan, ja uuden kauden alkaessa se on ladattava uudelleen.

Pieksän Kuuttien jäsenmaksut vuodelle 2023-2024
– Jäsenmaksu 80€
– Vanhemman jäsenmaksu (lapsi ui ryhmässä) 20€
– Kilpauimarin valmennusmaksu (jäsenmaksun lisäksi) 160€
– Pikkukilpurin valmennusmaksu (uinti 2 x viikossa, jäsenmaksun lisäksi) 80 €
– Jäsenmaksusta tulee puolivuosittain maksuun puolet eli henkilömaksusta 40€
– Laskut lähetetään sähköspostilla MyClub-järjestelmän kautta